"Thank you sis.. puas hati sgt dgn material baju ni.. jahitan pun kemas tapi.. saiz pun ngamm2.. puas hati sgt tak sabar nak pakai raya nant"

Nadia, Kuala Lumpur

"Superrrrr bubbbb !!!! Cutting cantik terletak bila pakai berbaloiiii2 beli x rugi, sesuai event apa pun kualiti material kain sangat lah memuaskan, IM SO HAPPY ❤️"

Nurhafiza, Melaka

"Saya sayang betul nak pakai baju arco sebab terlalu cantik. tapi bila dah boleh rentas negeri, saya rasa kena pakai baju raya barulah yang dah beli ni"

Izzah, Pahang



12 VIBRANT COLORS

Tun Teja Raya 1.0


Tun Teja Raya 2.0