PREMIUM MIX COTTON

Perhatian Kepada Semua
Loyal Customer Thearco:

Thearco mengeluarkan 3 Koleksi Istimewa sempena Hari Raya 2024. Semua koleksi Sedondon Baju Kurung Kedah, Sedondon Baju Kurung Pahang & Casual Blouse menggunakan fabric daripada material Premium Mix Cotton. Jaminan kualiti lebih ringan, lembut & nyaman dipakai. Kami mengutamakan keselesaan maksima buat anda & anak perempuan anda sepanjang musim perayaan ini nanti.

Shop Now

7 DAYS FINAL OFFER:
28 MAC – 3 APR 24

 
 

Tawaran terakhir untuk semua pelanggan Thearco. Order sekarang & dapatkan Koleksi Raya 2024 Thearco pada harga special. Hari terakhir shipping adalah pada 4 Apr 24. Nikmati lebih penjimatan & order sekarang.

RAYA 2024: ZARITH KURUNG KEDAH

Sedondon Mom & Daughter

Kurung Kedah Thearco merupakan our Hot Seller since last year. Bergaya sedondon bersama anak kesayangan di Hari Lebaran ini. Ada 12 pilihan corak menarik, berwarna terang & ceria. Koleksi Hot Seller Thearco sejak tahun lepas & also our Best Seller pada tahun 2024 ini. 

Shop Now
Shop Now
RAYA 2024: TUN TEJA KURUNG PAHANG

Sedondon Mom & Daughter

Khas untuk anda yang mahukan penampilan menawan di musim perayaan tahun ini. Satu lagi Signature Collection Thearco iaitu koleksi Kurung Pahang. Kali ini menampilkan 6 Warna Istimewa dipadankan dengan kain lipat batik bercorak anggun. Koleksi ini adalah Koleksi Evergreen Thearco sejak tahun 2020. Menjadi pilihan ibu untuk dipakai sedondon dengan anak perempuan anda.

Shop Now
Shop Now
FATIMAH CASUAL BLOUSE

Fit to All Body Type

Koleksi istimewa untuk digayakan sepanjang musim perayaan dengan design  BOXY CUT yang trendy. Dijamin sangat selesa, loose fit, tidak jarang & sesuai dengan semua bentuk badan wanita cantik seperti anda. Psst..ada 10 pattern menarik yang perlu dipilih hari ini.

Shop Now